Dagens bil shopper står over for mange valg om, hvordan man købe en bil, men tilbyder ingen mere information og ajourførte oplysninger som internettet. I år tidligere, da du i var i markedet for en bil, ville du gå til forhandler tomhændet prøvekøre bilen og sammensætte den deal, baseret på hvad du troede, at bilen var værd. Desværre, mange gange købere endte med at få et raw deal, med forhandlere bruger deres salgsteknik og bag kulisserne viden til at slå deal i deres favør.

Men nu, tingene er anderledes. Internettet tilbyder shoppere et redskab, som de kan forske, pris og selv tage en virtuel testkørsel af den bil, de ønsker. De kan e-mail eller ringe og have alle oplysninger ved hånden på sites som Kelly Blue Book () og Edmunds ().

Muligvis er en af de bedste eksempler på en hjemmeside dedikeret til bilkøber , drives udelukkende af departementet internet/flåde af Kearny Mesa Toyota i San Diego. Sitet tilbyder en komplet virtuel fortegnelse over alle nye Toyota og Scion modeller samt over komplet pre-ejede beholdning. Men hvad der virkelig adskiller dette websted ud fra de andre er at de rent faktisk bogfører detail og fakturere priser, således at køber kan simpelthen “navn min pris”, baseret på den forskning, de har gjort online forud for at komme til webstedet.

Denne tilgang, at køberen med så mange oplysninger som muligt, er et produkt af Kearny Mesa Toyotas erkendelse, at det ikke er status quo i bilen virksomhed længere.

“Vi fandt, at køberen reagerer på at blive behandlet som en intelligent menneske,” sagde Melissa Amick, Internet/flåde direktør på San Diego Toyota-forhandler. “De har gjort forskningen, og de elsker bare det, når de taler med en af vores Internet specialister og få en ligefremme, ærlige svar.”

Kearny Mesa Toyota har endda taget det et skridt videre købe uddannelse og bemyndigelse deres hele internettet department personale, således at de kan citere priser over telefonen uden at tjekke med forvaltning.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.