Er du tænker på at ansætte en tryllekunstner? Har du hyret en før?

Ved du, hvilken type du vil?

Der er forskellige former for magi og magikere. De fleste tryllekunstnere nu specialiserer sig i et par områder af magic selvom nogle foretager kun en type.

Her er en generel vejledning i hvilke typer af tryllekunstner er tilgængelige for en overvejende voksent publikum, selv om en god tryllekunstner vil tage dig tilbage til at være et barn.

Close-up magi / slentrer / mix og mingle / tabel magi kan ofte ses på cocktailparties, firmaarrangementer, banketter, bryllupper og generelt enhver part begivenhed hvor trolden blander sig og inter fungerer med gæster udføre tricks. Denne form for magi er ideel til en reception, og derefter når gæsterne sidder ved deres borde og nyde måltidet.

Cabaret magi er en fantastisk måde for en stor eller lille publikum at se nogle større eller mere involveret tryllekunster. Cabaret magi er velegnet til de fleste begivenheder, men er mest populær som efter middag underholdning. Undertiden vil tæt op tryllekunstner dobbelt op og også udføre kabaret. En masse af tryllekunstnere omfatter komedie i deres kabaret.

For nylig er sind læserne igen blevet meget populære. Mens nogle vil omfatte komedie, generelt en sind læseren er en lidt mere seriøs og gør ting som at afsløre navnet på et barn hood ven eller guddommelige et markeret ord fra en bog, valgt af en tilskuer.

Hvis du er på udkig efter større, prangende magi, så er det ideelt at hyre en illusion. En illusionist har brug for en masse mere plads end en normal tryllekunstner og værkets bedre fra en fase.

Cabaret magi optræder sidst hvor som helst mellem 10 minutter til en time og udfører normalt for publikum på 20 til 600, men der er to regler, der skal bemærkes. Trolden skal kunne ses og høres af alle. Være opmærksom på hvis booking efter middag underholdning i et hotel konferencerum. Hvis du har masser af ikke handle Dansk talende Gæster kan du foretrækker at have en lydløs magisk enten manipulation eller illusion men en komedie tryllekunstner spiller altid godt for en engelsk talende publikum.

Selskaber og virksomheder er leje tryllekunstnere mere og mere til at optræde på messer og udstillinger. Magic er en stor form for interaktiv underholdning hvor en besked kan også blive præsenteret i en interessant måde. Trolden trækker folk til udstillingsrummet hvor fordele og funktioner af den vare eller tjenesteydelse kan blive fremvist. Trolden kan også præsentere og give passende magiske give aways, der er mærkevarer til firmaet udstiller.

Det er altid værd at kontrollere legitimationsoplysninger af trolden du er leje. Hvad er deres track record? Der har været deres tidligere klienter? Hvor længe har de effektive? De fleste professionelle tryllekunstnere også bære ansvarsforsikring.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *