Fluefiskeri er en af de mest spændende eventyr nogensinde kendt i historien om USA. Hvis du foretager en undersøgelse af den almindelige amerikanske top ti fritids aktiviteter, forventes det, at fluefiskeri vil være på toppen.

En af de bedste besøgte steder for de fleste lystfiskere er Wyoming. Uanset om du vil flyve fisk i ferskvand og i saltvand, Wyoming har mange muligheder at tilbyde. Alt er til stede i Wyoming – fra swift canyon floden og lomme vand op til casting til banken.

Der er mange steder, der kan give dig typen af fluefiskeri, du ønsker. Wyoming er en af disse par steder, da det normalt giver lystfiskere nogle af de fineste ørred fluefiskeri i vest for Amerikas Forenede Stater.

Wyoming giver folk og turist med glæden ved verden klasse fiskeri i et sted med rigt dyreliv og vidunderlig udsigt. Wyoming fluefiskeri kan også give dig en lystfiskeri erfaring at holde for evigt.

Erfaring spændende fluefiskeri eventyr på nogen af Wyomings berømte floder:

Freestone floder

Størstedelen af floderne i Wyoming er freestone. Det betyder, at når du vælger at flyve fisk i Wyoming, vil du casting på klare, rene farvande for vilde ørred. Der er mange chancer for mulige succes for både nybegyndere og en ekspert lystfisker.

Måske er den bedste freestone river Hoback. Dette er en blanding af udestående fiskeri. Det er så let at gå der. Hoback har også vidunderlige landskab, hvilket er uacceptabelt at gå glip af for de fleste lystfiskere.

Hvis du er egnet til tør flyve fiskeri, eller hvis du er en kvinde, er Snake River måske et perfekt sted at starte din Wyoming fluefiskeri eventyr. Du vil kunne finde en native cutthroat her, som er en villig taker af en stor og mærkbar tør flyve.

Yellowstone Park

Når flyve fiskeri på Yellowstone Park, skal en lystfisker først vide, at der er love gennemført her. Hvis en lystfisker overtræder en af lovene, er der altid en tilsvarende bøde eller straf.

På det tidspunkt, når du er fortrolig med love, kan Yellowstone Park give dig med verden klasse fluefiskeri eventyr i søer, floder og vandløb. Du vil også have mulighed for at flyve fisk for den native cutthroat Wyoming og sø ørred.

Nogle af de berømte søer og floder i Yellowstone Park er Yellowstone, Shoshone og Lewis Park. Hvis du ønsker at opleve de andre søer, kan du gå en kort tur og nå Wolf sø, Blacktail sø og lappedykker sø.

Wyoming søer

Hvis du ønsker at gøre dit fluefiskeri i Wyoming lettere, skal du bruge en båd eller en float tube. Disse vil også hjælpe dig med at gå til det dybe vand, da spil fisk har tendens til at skjule i varmt vejr.

Jackson Lake, som findes i Grand Teton Park har nogle af de store Mackinaw ørred. Næsten 50 pounds af fisk blev fanget i denne sø. Men der er også gennemført lovgivning overvejes, før du går, flyve fiskeri.

En anden ideel fluefiskeri sø er Jenny sø. Denne sø kan have for mange lystfiskere især i turistsæsonen. Derfor, hvis du ønsker en mere fredfyldt sted, prøv dit fluefiskeri i søer i streng eller Leigh.

Husk altid at uanset hvilken du vælger, søen fluefiskeri i Wyoming vil give dig en chance for at se store dyr som en elge, bjørne og bison. Du nødt bare til at være meget forsigtige med chancer for nærkontakt til nogen af denne dyreliv.

Bortset fra at møde er en ting, du ikke bør gå glip af, når man går flyve fisk i Wyoming den smukke natur. Wyoming har alt at du kunne bede om, så Grib chancen og holde minder for resten af dit liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.