Så du har besluttet at være en tryllekunstner. Nu vil du deltage i en lokal gruppe for at lære en masse tricks af handelen. Du øve dem hver aften, og nu du tror du er klar til at udføre. Hvad skal du huske at gøre? Her er nogle tips til en vellykket magiske show.

Vise det til andre tryllekunstnere

Før du kaster direkte til fase, skal du sørge for at vise det til andre tryllekunstnere fra din lokale gruppe. De kan få øje på fejl og give dig gode råd du kan bruge når du begynde at gøre dit show. Dette vil være meget vigtigt, så huske på hvad de har at sige.

Husk at bede om hjælp, hvis du kæmper med dine tricks. Spørg dem, hvis du gør det rigtige eller spørge hvad du gør forkert. Være ydmyg nok til at vide der er andre bedre end dig.

Planlæg dit Show

Du kan ikke rigtig pram foran et publikum uden at kende rækkefølgen af, hvordan du vil gøre dine tricks. Nøglen er at få deres opmærksomhed, opretholde det og for enden gøre noget hypnotiserende.

Den første nummer bør være noget, der vil fange opmærksomhed. Må ikke kalde på et publikum frivillige straks. Prøve nogle enkle, men effektive foregået i hånd for at starte ting ud. Det andet trick bør være bedre end først. Derefter følge det op med en anden trick. I mellem store tricks, prøv at fortælle noget sjovt eller laver sjove tricks bare for at gøre dem grine. I slutningen, hypnotisere dem med en tryllebindende trick, der vil gøre dem bede om mere.

Husk, at alle dine tricks skal flyde fra et nummer til en anden. Det skal gerne en historie hvor alt sker er relateret til hinanden.

Længde af showet

Hvis du er foran et publikum, der betaler, give dem noget, der ikke vil gøre dem gå til vinduet restitution. Vise dem noget spændende. Nye tricks er at foretrække, da gamle tricks vil kun gøre dem ikke ønsker at se dit show.

Hvis du gør det for børn, gøre noget simpelt og kort. Husk, at et barns opmærksomhed span er kort, så du bør give dem noget, der vil gøre dem fortsætte med at se.

Hvis du laver street magic, bare give dem en af de tricks, du har mestret. Bare hypnotisere dem og lade dem med munden vidt åbne viser påskønnelse til din magi.

Husk at praktisere, planlægge og tid dit show. Et stort show behøver ikke at være lang tid at være god. Bare give dem noget at huske dig ved.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.